Piemonte, Italië en de hangmat

Piemonte. Mexicaanse hangmat bij Pollaio.

Hangmat bij de pollaio. Piemonte.

In 2007 hebben we een vakantiehuis in Italië gekocht. Bij het dorp Roccaverano in Piemonte.  Dus nu zijn we vaak in Italië. Dit wisselen we af met onze activiteiten voor onze webshops. We zijn gespecialiseerd in de Mexicaanse hangmat en de Mexicaanse deken. Maar ook voor een Braziliaanse hangmat ,een hangstoel of een hangmat standaard kunt u bij ons terecht.

In Piemonte

Alba palio degli assini figuranti con henriette

We proberen nog steeds de taal goed te leren spreken. En genieten vooral van Italië, en met name Piemonte, het buitenleven, het fietsen, wandelen, bezoek aan allerlei plaatsen en steden, de talloze feesten, het goede eten, de aperitief op het terras op het plein van Roccaverano, het werken op het land en met name het zagen van het jaarlijkse brandhout.

Hout zagen met kettingzaag

Onze blog

In deze blog hiervan de foto’s en verslagen van onze belevenissen in Italië.

Tevens houd ik op deze les mijn Italiaanse les bij. Zaken die ik bijzonder vind in het Italiaans of niet wil vergeten. Deze aantekeningen hebben dus min of meer een privé karakter, en zijn dus geen gestructureerde introductie in de Italiaanse taal.

Hangmatten internationaal

Onze hangmatten verkopen we trouwens in heel Europa. We hebben hiervoor vijf websites ingericht, achtereenvolgens in het Nederlands, Duits, Frans, Engels en natuurlijk het Italiaans.  Bekijk onze buitenlandse shops :

EN : Hammock
IT   : Amaca
FR : Hamac
DE : Hängematten

Herman Steinebach & Henriette Galliard

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*