Hangmatten verkopen

Lezen in de hangmatDe hangmat

Sinds 2006 zijn wij in de hangmat business. We zijn begonnen met de Mexicaanse hangmat. Eerst verkochten we deze alleen via Ebay, maar geleidelijk hebben we onze eigen websites ontwikkeld.

Het idee om hangmatten te gaan verkopen is ontstaan tijdens een reis naar Mexico in 1992. Hier hebben we toen kennis gemaakt met de Mexicaanse hangmat. Deze hangmat wordt gemaakt door de Maya’s in Mexico. Fantastisch comfortabel en kleurrijk. Deze hangmat is geweven van katoenen draad en wordt daarom ook wel nethangmat genoemd.

Echter het duurde tot 2006 voordat we zijn begonnen met de hangmat verkoop.  Op dat moment waren we uitgekeken op het werk dat we toen deden en toe aan iets nieuws. Toen de verkoop begon te lopen hebben we een voor een onze baan opgezegd. Nu zijn we alleen nog bezig met de verkoop van onze hangmatten en Mexicaanse dekens. Omdat dit via internet gaat is dit trouwens prima te combineren met ons verblijf in Italië.

De Braziliaanse hangmat

Het bleek dat de markt voor de Mexicaanse hangmat in Nederland niet groot genoeg was en dat het nodig was dit product in heel Europa te gaan verkopen. Dit leidde tot 5 websites : Nederlands, Italiaans , Engels, Frans en Duits.  De Italiaanse site biedt natuurlijk ook de mogelijkheid regelmatig ons Italiaans te oefenen. Vervolgens hebben we Braziliaanse hangmatten aan het assortiment toegevoegd. Deze zogenaamde doekhangmatten zijn veel bekender dan de nethangmatten en er is dan ook een grotere markt voor.

De Mexicaanse deken

Natuurlijk zijn de hangmatten in Europa vooral een product voor de zomer. Om ook in de winter voldoende verkoop te hebben, hebben we gezocht naar aanvullende producten. Door onze focus op Mexico kwamen we al snel op het idee de Mexicaanse deken toe te voegen. Deze dekens bestaan in alle kleuren en maten en vormden een mooie aanvulling op ons assortiment. We hebben honderden verschillende dekens op voorraad.

Verkoop

Voor de verkoop van al deze handgemaakte producten is het nodig van bijna elke product aparte foto’s te maken. De prachtige omgeving in Italië gebruiken we trouwens vaak als achtergrond voor deze foto’s. Onze klanten krijgen dus precies de deken of de hangmat  die ze op onze site zien. Kijkt gerust op een van onze sites voor onze prachtige producten. Alles wordt uit voorraad geleverd. Verzending doen we in Europa, maar ook naar de rest van de wereld. Ook voor bijhorende producten kunt u bij ons terecht : hangmatstandaards, touwen, ophangsetjes, draagriemen voor de dekens etc.

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*